Workshops

Vision eller vad du vill? Mission eller vad ditt uppdrag är och vilket är ditt ”WHY” eller varför?

Vi arbetar med ditt företag eller företagets vision, mission, budskapet och uppdraget. Vi rätar ut kommunikationsmissarna mellan de olika betydelserna och vikten av att ha dessa för att skapa en bra organisationskultur. Vi arbetar igenom företagets värderingar och dess betydelse för framgång.

Workshopen kan bokas i halv eller heldag med olika fokus.

Först ringar vi in problemen, sätter målen och får en grov agenda för genomförande.

Därefter kan man vända på problemen och istället se den önskade framtida visionen och vilka mål som skulle behöva uppnås för att nå dit. Vi arbetar igenom vilka värderingar som företaget och dess anställda står för och hur vi får med oss alla på tåget.

Företagets WHY är en tydlig vägdelare mellan hur vi kommunicerar mot våra kunder och omvärld, hur vi attraherar människor/köpare etc. ett område att genomlysa med inspiration och kreativitet.

Vi avslutar dagen tillsammans med en “Att göra” lista. Nu är vi igång!

Boka workshop genom att skicka ett mail till @amazeme.se

Effektiv planering, strukturera din mail, planerad dina dagar – effektivt!

Hinner du inte med, känns det som dina dagar är fyllda, har du ingen tid över i din kalender, har kalendern tagit över ditt liv. Hinner du inte med alla inkommande mail, hur strukturerar man den på ett effektivt och enkelt sätt. I denna heldags workshop arbetar vi effektivt med din kalender och mail samtidigt som vi går igenom effektiva metoder för att sätta nya arbetssätt.

Workshopen går att skräddarsy efter både hel och halvdag.

Boka workshop genom att skicka ett mail till @amazeme.se