Amazing Change

Vi på AmazeMe drivs alla av passionen att hjälpa människor ta kontrollen över sitt liv,

nå sina drömmar, skapa trygga, kärleksfulla och hälsosamma relationer

både privat och i arbetslivet.

Resan börjar med dig.  Det är ditt liv du skall leva hör och nu.

Genom att bearbeta din historia kan du börja forma din framtid.

Bli medveten om vad som kontrollerar och styr dina handlingar och vilka vanor

som formar dig som person.

 

För oss är det viktigt att leva som vi lär och därför jobbar vi kontinuerligt med vår egen personliga utveckling. Vi som arbetar med coaching är antingen certifierade ICI, ICF och eller NLP, Vi är även Certifierade i MBTI genom Myers & Briggs Foundation – MBTI traning Institute i New York och Insight Discovery samt DISC.

Vi följer inte någon specifik ”metod” utan arbetar utifrån var och ens unika situation. Istället försöker vi alltid använda oss av EQ, ”nuet” och den kunskap som finns tillgänglig i mötet med/emellan klienterna.

Hör gärna av dig så berättar vi mer och svarar gärna på dina frågor!

Coach – Jennie Kvintåhs

I min värld skiner alla människor, alla skiner och har en glöd, en passion för livet eller en person, en uppgift eller ett ämne, kanske en affärsidé. Alla skiner på ett eller annat sätt.

Då och då stöter jag på människor som har tappat gnistan eller glömt bort hur de skall göra för att skina. Då behöver de någon som kan guida dem framåt, hitta tillbaka till glöden, glädjen i vardagen, livet och affärslivet. Det kan vara en lite knuff i rätt riktning eller mer ingående arbete för att hitta verktygen att ta sig framåt igen.

Jag har alltid varit en god lyssnare och guidat människor, och har i hela mitt liv varit en lyssnare och rådgivare. Jag har coachat idrottare allt från amatörer till ungdomselit. När jag kom i kontakt med Coaching arenan kände jag att jag hade hittat hem, jag hittade mitt ”kall”.

Jag brinner för att hjälpa människor att bli sin bästa version av sig själv älskar, att hjälpa företagare att använda kraften i sitt personliga nätverk och skapa framgång genom att lyfta andra människor och deras drömmar.

”- Min största belöning är när jag kan inspirera och motivera människor att bli mästare i sina liv och ta makten över sin situation. Jag vet att jag har lyckats när människor jag coachar förvånar mig med deras resultat.”

Jag coachar även chefer och entreprenörer ”mindset, målfokusering, attityder, effektivisering och själv-ledarskap” så att de ska kunna fokusera på vad som är viktigt i livet och få tid över till att investera mer i det som bringar kvalitet i deras tillvaro.

Jag är en ”doer” och  älskar när det händer saker hos individer som tex att se effektiviteten flöda och förändringar ta fart. Jag älskar att ta mig an utmaningar och räds inte att prova nya saker. Att skapa visioner och sätta mål, mål som gör att du verkligen lägger manken till, mål som kittlar är min specialitet.

Vill du bli bättre på ditt självledarskap, bli coachad eller få stöd i din situation på jobbet eller hemma, sätta mål eller arbeta med vanor och attityder.

Maila mig för att boka tid @amazeme.se 

 

 

Ser fram emot vårt möte!