The AmazeMe Story

Entreprenören och mångsysslaren växte upp i fjällvärlden i Sverige, i nära koppling till vildmark och ”outdoor living”.

Där lades grunden för ett utpräglat entreprenörskap och idrottsintresse. Under uppväxtåren och de tidiga vuxenåren var Jennie aktiv som elitidrottare inom alpinskidåkning. Det var genom det en självklar utveckling för henne att starta eventföretaget InAction, där unga kvinnor stärkte sin självkänsla med sport som inramning.

Sedan 2014 driver Jennie företaget AmazeMe med affärsidén är att skapa sunda företag, verksamheter med fokus på långsiktighet och hållbarhet både ekonomiskt, personligt och  affärsmässigt. Vi arbetar för att skapa affärsrelationer genom principen av att hjälpa varandra, bygga lojalitet och där arbete med långsiktighet är i fokus. Arbetet sker genom affär och verksamhetsutveckling, Coaching och rådgivning med handlingsplaner och uppföljning samt beteendeprofilering, själv-ledarskap till mentalträning.

Vi på AmazeME coachar även ungdomar inom sport för att stärka deras självkänsla och utveckla sitt mentala fokus. – Ett mycket givande arbete där bland annat jag får möjligheten att stärka ungdomar självkänsla och utvecklas som individer.” Jennie vill skapa hållbarhet i livet hos alla människor, på olika fronter. ”- Detta är ett av många sätt att bidra med utveckling och hållbarhet”.

Jennie grundade företaget för att hon genuint brinner för att hjälpa andra människor att utvecklas, att utveckla bolag och stötta ledare i sitt ledarskap genom att agera bollplank. Allt detta i kombination med att jobba med vad som ska åstadkommas, att pusha ledare i rätt riktning och sätta framtidsvisioner. På AmazeMe arbetar vi med att skapa hållbarhet,  hjälpa entreprenörer, kvinnliga ledare och ungdomar att bygga och utveckla sina sin personkännedom och själv-ledarskap, att boosta och öka kunskapen inom att bygga affärsrelationer som skapar ”profit” och framgång utifrån sig själv.

/jennie

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara